آخرین محصولات ویژه

172 سوال نانوای نان سنتی لواش فنی و حرفه ای با جواب به همراه جزوه

دسته بندي : ابتدایی-متوسطه

نانوای نان سنتی لواش کسی است که پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم و با رعایت نکات بهداشتی و ایمنی از عهده تشخیص نوع و مقدار مواد اولیه مورد نیاز برای نان لواش، استفاده از ابزار و تجهیزات نانوایی و اختلاط مواد با هم و تهیه خمیر و نان لواش و تعمیرات جزئی و نگهداری تجهیزات نانوایی برآید و با نکات ایمنی و بهداشت مرتبط آشنا باشد.

نانوای نان سنتی لواش یکی از مهارت های فنی و حرفه ای و گروه صنایع غذایی می باشد.

  • تعداد سوالات: 172
  • تعداد صفحات جزوه: 67
  • فرمت: pdf
  • تمامی سوالات دارای جواب می باشد

 

» برخی از سوالات:

+ گلوتن در نان به چه معناست؟
1- کشش
2- چسبندگی
3- عطر
4- طعم

+ مشروط کردن گندم به چه معناست؟
۱- نم زدن گندم

۲- خردکردن
۳- بوجاری
۴- الک کردن

+ مصرف آب سوخت موجب کدامیک از عوارض زیر در نان می شود؟
۱- خمیر سفت می شود
۲- کاهش الاسیته خمیر می شود
۳- موجب کاهش حجم نان می شود
۴- سفتی کاهش الاستیسیته و کاهش حجم خمیر

+ چه عواملی باعث افزایش بازدهی خمیر می گردد؟
۱- پایین بودن رطوبت آرد - الک کردن و مخلوط کردن
۲- مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا
۳- ذخیره کردن مناسب آرد - مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا
۴- پایین بودن رطوبت آرد - الک کردن و مخلوط کردن - مصرف آب حاوی کلسیم و منیزیم بالا - ذخیره مناسب آرد - مصرف آردهای حاوی گلوتن و پروتئین بالا

+ کدام یک از موارد ذیل جز مواد اصلی تولید نان محسوب نمی شود؟
۱- آب
۲- نمک
۳- آرد
۴- آرد سویا

+ کدام مورد ذیل سبب افزایش حجم نان در زمان پخت می شود؟
۱- انبساط گازهای تولید شده
۲- بخار شدن رطوبت موجود
۳- تصعید الکل موجود
۴- گاز تولیدی، تبخیر رطوبت خمیر، تصعید الکل موجود


دسته بندی: ابتدایی-متوسطه

تعداد مشاهده: 23 مشاهده

کد فایل:19510

انتشار در:۱۴۰۳/۱۱/۲۵

حجم فایل ها:12.4 مگابایت

مقطع تحصیلی: ابتدایی - متوسطه

نوع آزمون: سوال درسی

گروه تحصیلی: ابتدایی - متوسطه

سال: نامشخص

فرمت: (PDF) غیر قابل ویرایش

پاسخنامه: دارد - کلید تست


اشتراک گذاری:
 قیمت: 40,000 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل

محصولات مرتبط